VREMENSKA NAPOVED CERKLJE NA GORENJSKEM

5 DNEVNA VREMENSKA NAPOVED - VREME CERKLJE NA GORENJSKEM

Četrtek
18.07.2019
vreme simbol
23
Dopoldan
25
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra1.5m/s
Petek
19.07.2019
vreme simbol
17
Dopoldan
25
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.3m/s
Sobota
20.07.2019
vreme simbol
19
Dopoldan
28
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.6m/s
Nedelja
21.07.2019
vreme simbol
22
Dopoldan
31
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.7m/s
Ponedeljek
22.07.2019
vreme simbol
21
Dopoldan
29
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra1.4m/s

SPLETNE KAMERE V OKOLICI KRAJA CERKLJE NA GORENJSKEM

Oglasi

CERKLJE NA GORENJSKEM

Cerklje na gorenjskem - Spodnji Brnik › North: Krvavec vir:Webcams

VREME CERKLJE NA GORENJSKEM - vremenska napoved v besedi

Vremenska napoved - CERKLJE NA GORENJSKEM

CERKLJE NA GORENJSKEM : vremenska napoved danes:

Vreme bo danes dopoldan oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 23°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 1.6 m/s.

Vreme bo danes popoldan oblačno z možnostjo dežja . Padlo bo do 0.6 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 25°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 1.5 m/s.

Vreme bo danes v večernem času pretežno oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 24°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 0.9 m/s.

CERKLJE NA GORENJSKEM : vremenska napoved jutri:

Vreme bo jutri v jutranje času jasno . Temperature se bodo gibale okoli 19°C. Pihal bo severni veter s hitrostjo 0.9 m/s.

Vreme bo jutri dopoldan pretežno oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 17°C. Pihal bo severni veter s hitrostjo 0.8 m/s.

Vreme bo jutri popoldan pretežno oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 25°C. Pihal bo severo vzhodni veter s hitrostjo 0.3 m/s.

Vreme bo jutri večernem času pretežno oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 25°C. Pihal bo jugo vzhodni veter s hitrostjo 1.0 m/s.

CERKLJE NA GORENJSKEM : obeti:

V soboto bo pretežno jasno. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 20°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 26°C.

V nedeljo bo pretežno oblačno. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 23°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 31°C.

VREMENSKA NAPOVED ZA KRAJE PO REGIJAH

O vremenskem portalu za lokacijo CERKLJE NA GORENJSKEM

Stran prikazuje 5 dnevno vremensko napoved za lokacijo CERKLJE NA GORENJSKEM. Na strani najdete slikovno napoved vremena, najnižje in najvišje dnevne temperature, smer in hitrost vetra. Prav tako je napoved napisana v besedi za danes in jutri in obeti. Prav tako so dodane spletne kamere za takojšen ogled stanja vremena za lokacijo CERKLJE NA GORENJSKEM. Portal je pripravljen z namenom da nikdar nebi ostali v hudem nalivu brez dežnika, ali ob hudem sneženju nepripravljeni obtičali na cesti. Da vas vreme ne bo nikoli presenetilo.

OGLASI

VREMENSKA OPOZORILA SLOVENIJA

opozorilo slovenija danes

OGLAŠEVANJE