VREME JADRAN JUTRI

5 DNEVNA VREMENSKA NAPOVED ZA JADRAN

Torek
25.01.2022
2
Dopoldan
8
Popoldan
Hitrost vetra 3 m/s
Sreda
26.01.2022
4
Dopoldan
8
Popoldan
Hitrost vetra 3 m/s
Četrtek
27.01.2022
2
Dopoldan
7
Popoldan
Hitrost vetra 3 m/s
Petek
28.01.2022
4
Dopoldan
10
Popoldan
Hitrost vetra 3 m/s
Sobota
29.01.2022
3
Dopoldan
10
Popoldan
Hitrost vetra 3 m/s
Vir: ARSO

RADARSKA SLIKA

Vremenska napoved v besedi

Vremenska napoved Jadran

25.01.2022 7:25 CET

Vreme severni jadran in Istra

Danes bo na na severnem Jadranu in Istri vreme delno oblačno . Jutranje temperature se bodo gibale okoli 2 °C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 8 °C. Pihal bo šibak severozahodni veter s hitrostjo do 5m/s, sunki vetra pa bodo dosegali hitrost do m/s.
Jutri bo vreme delno oblačno . Jutranje temperature se bodo gibale okoli 4°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 8°C.

Vreme osredni Jadran

V osrednjem Jadranu bo vreme jasno . Jutranje temperature se bodo gibale okoli -3 °C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 7 °C. Pihal bo šibak severozahodni veter s hitrostjo do 5m/s, sunki vetra pa bodo dosegali hitrost do m/s.
Jutri bo vreme jasno . Jutranje temperature se bodo gibale okoli 0°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 10°C.

Vreme južni Jadran

V južnem Jadranu bo vreme jasno . Jutranje temperature se bodo gibale okoli -2 °C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 6 °C. Pihal bo šibak severozahodni veter s hitrostjo do 5m/s, sunki vetra pa bodo dosegali hitrost do m/s.
Jutri bo vreme jasno . Jutranje temperature se bodo gibale okoli 1°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 8°C.
Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)

O VREMENSKEM PORTALU

Vremenski portal zajema vremensko napoved za Jadran in posamezne kraje na jadranu. Na portalu so podani podatki o vremenu, minimalni in maksimalni dnevni temperaturi, smeri in hitrosti vetra in tlaku. Preverite lahko tudi vremenska opozorila, radarske in satelitske slike in pa tudi biovremensko prognozo. V kolikor si boste ogledali 5 dnevno vremensko napoved po regijah, je pri večini regij dodana tudi spletna kamera. Portal je pripravljen z namenom da nikdar nebi ostali v hudem nalivu brez dežnika, ali ob hudem sneženju nepripravljeni obtičali na cesti. Da vas vreme ne bo nikoli presenetilo.

OGLASI

VREMENSKA OPOZORILA JADRAN

opozorilo Evropa

OGLAŠEVANJE