VREMENSKA NAPOVED KRANJSKA GORA

5 DNEVNA VREMENSKA NAPOVED - VREME KRANJSKA GORA

Četrtek
21.11.2019
vreme simbol
N/P
Dopoldan
6
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.7m/s
Petek
22.11.2019
vreme simbol
4
Dopoldan
8
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.3m/s
Sobota
23.11.2019
vreme simbol
5
Dopoldan
8
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.3m/s
Nedelja
24.11.2019
vreme simbol
7
Dopoldan
11
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.9m/s
Ponedeljek
25.11.2019
vreme simbol
3
Dopoldan
12
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.5m/s

SPLETNE KAMERE KRANJSKA GORA

Oglasi

KRANJSKA GORA

KRANJSKA GORA smučišče vir:Webcams travel

VREME KRANJSKA GORA - vremenska napoved v besedi

Vremenska napoved - KRANJSKA GORA

KRANJSKA GORA : vremenska napoved danes:

Vreme bo danes popoldan oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 6°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 0.7 m/s.

Vreme bo danes v večernem času oblačno . Padlo bo do 0.2 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 4°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 0.9 m/s.

KRANJSKA GORA : vremenska napoved jutri:

Vreme bo jutri v jutranje času pretežno oblačno . Padlo bo do 0.1 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 5°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 1.3 m/s.

Vreme bo jutri dopoldan pretežno oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 4°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 0.9 m/s.

Vreme bo jutri popoldan oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 8°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 0.3 m/s.

Vreme bo jutri večernem času oblačno . Padlo bo do 0.2 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 6°C. Pihal bo jugo vzhodni veter s hitrostjo 0.6 m/s.

KRANJSKA GORA : obeti:

V soboto bo oblačno in dež. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 5°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 8°C.

V nedeljo bo pretežno oblačno. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 7°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 11°C.

VREMENSKA NAPOVED ZA KRAJE PO REGIJAH

O vremenskem portalu za lokacijo KRANJSKA GORA

Stran prikazuje 5 dnevno vremensko napoved za lokacijo KRANJSKA GORA. Na strani najdete slikovno napoved vremena, najnižje in najvišje dnevne temperature, smer in hitrost vetra. Prav tako je napoved napisana v besedi za danes in jutri in obeti. Prav tako so dodane spletne kamere za takojšen ogled stanja vremena za lokacijo KRANJSKA GORA. Portal je pripravljen z namenom da nikdar nebi ostali v hudem nalivu brez dežnika, ali ob hudem sneženju nepripravljeni obtičali na cesti. Da vas vreme ne bo nikoli presenetilo.

OGLASI

VREMENSKA OPOZORILA SLOVENIJA

opozorilo slovenija danes

OGLAŠEVANJE