VREMENSKA NAPOVED ŠKOFJA LOKA

5 DNEVNA VREMENSKA NAPOVED - VREME ŠKOFJA LOKA

Četrtek
21.11.2019
vreme simbol
N/P
Dopoldan
9
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.6m/s
Petek
22.11.2019
vreme simbol
6
Dopoldan
11
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.7m/s
Sobota
23.11.2019
vreme simbol
7
Dopoldan
10
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra1.6m/s
Nedelja
24.11.2019
vreme simbol
8
Dopoldan
11
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.7m/s
Ponedeljek
25.11.2019
vreme simbol
5
Dopoldan
10
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.8m/s

SPLETNE KAMERE V OKOLICI KRAJA ŠKOFJA LOKA

Oglasi

ŠKOFJA LOKA

Dorfarje: Kranj - Škofj loka vir:Webcams

VREME ŠKOFJA LOKA - vremenska napoved v besedi

Vremenska napoved - ŠKOFJA LOKA

ŠKOFJA LOKA : vremenska napoved danes:

Vreme bo danes v večernem času oblačno . Padlo bo do 0.1 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 9°C. Pihal bo jugo vzhodni veter s hitrostjo 0.6 m/s.

ŠKOFJA LOKA : vremenska napoved jutri:

Vreme bo jutri v jutranje času oblačno . Padlo bo do 0.1 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 8°C. Pihal bo severo vzhodni veter s hitrostjo 0.8 m/s.

Vreme bo jutri dopoldan pretežno oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 6°C. Pihal bo severo zahodni veter s hitrostjo 0.9 m/s.

Vreme bo jutri popoldan oblačno . Padlo bo do 0.2 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 11°C. Pihal bo jugo vzhodni veter s hitrostjo 0.7 m/s.

Vreme bo jutri večernem času oblačno z možnostjo dežja . Padlo bo do 0.7 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 9°C. Pihal bo severo vzhodni veter s hitrostjo 0.4 m/s.

ŠKOFJA LOKA : obeti:

V soboto bo oblačno in dež. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 7°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 10°C.

V nedeljo bo pretežno oblačno. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 8°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 11°C.

VREMENSKA NAPOVED ZA KRAJE PO REGIJAH

O vremenskem portalu za lokacijo ŠKOFJA LOKA

Stran prikazuje 5 dnevno vremensko napoved za lokacijo ŠKOFJA LOKA. Na strani najdete slikovno napoved vremena, najnižje in najvišje dnevne temperature, smer in hitrost vetra. Prav tako je napoved napisana v besedi za danes in jutri in obeti. Prav tako so dodane spletne kamere za takojšen ogled stanja vremena za lokacijo ŠKOFJA LOKA. Portal je pripravljen z namenom da nikdar nebi ostali v hudem nalivu brez dežnika, ali ob hudem sneženju nepripravljeni obtičali na cesti. Da vas vreme ne bo nikoli presenetilo.

OGLASI

VREMENSKA OPOZORILA SLOVENIJA

opozorilo slovenija danes

OGLAŠEVANJE