VREME SLOVENIJA JUTRI

5 DNEVNA VREMENSKA NAPOVED ZA SLOVENIJO

vreme
Dopoldan
Popoldan
 veter
vreme
Dopoldan
Popoldan
 veter
vreme
Dopoldan
Popoldan
 veter
vreme
Dopoldan
Popoldan
 veter
vreme
Dopoldan
Popoldan
 veter
Vir: ARSO

OGLASI

Vremenska napoved

Ponedeljek, 28.11.2022 ob 16h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči in jutri bo oblačno. Zjutraj in dopoldne so predvsem v zahodni polovici Slovenije so možne rahle padavine. Na Primorskem bo pihala burja.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči in zjutraj bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni polovici Slovenije so možne rahle padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem okoli 5 °C.

Jutri bo oblačno, predvsem na zahodu so dopoldne možne rahle padavine, drugod bo povečini suho. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja, ki se bo popoldne krepila. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 10 °C.

OBETI

V sredo in četrtek bo oblačno. V zahodni Sloveniji bo povečini suho. Drugod bodo občasne padavine, po nižinah bo rahlo snežilo ali rahlo deževalo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja.

VREMENSKA SLIKA

Nad severovzhodno Evropo je obsežno območje visokega zračnega tlaka, v pasu od Britanskega otočja pa do zahodnega Sredozemlja pa je ciklonsko območje. V spodnjih plasteh ozračja priteka s šibkim jugovzhodnim vetrom hladen in vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Ponoči bo oblačno, ob severnem Jadranu ter v Furlaniji-Julijski krajini so možne občasne padavine. Zapihala bo burja.

Jutri bo pretežno oblačno. V krajih zahodno od nas bodo možne občasne padavine, drugod bo povečini suho. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2022-11-28 16:18

SATELITSKA SLIKA

Biovremenska napoved

Ponedeljek, 28.11.2022 ob 16h

BIOVREME

V torek in sredo bo vremenski vpliv zmerno obremenilen, občutljivi ljudje bodo imeli manjše vremensko pogojene težave.

NAPOVED UV INDEKSA

UV indeks sredi dneva ob jasnem vremenu doseže vrednost med 1 in 2.

NAPOVED CVETNEGA PRAHU V ZRAKU

Sezona alergenega cvetnega prahu je za letos zaključena.

Alergeni cvetnega prahu ne predstavljajo več tveganja za pojav simptomov alergijskega rinitisa. Vzroki za simptome so lahko drugje, občasno visoko onesnažen zrak ter povišane količine alergenov pršic in plesni v notranjih prostorih.

Z aktualnimi napovedmi bomo nadaljevali predvidoma januarja ali februarja 2023. Začetek sezone bo odvisen od vremenskih razmer, prve zacvetijo leske in jelše, v Primorju tudi cipresovke.

Napoved je sestavljena v sodelovanju z NLZOH.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2022-11-28 16:18

O VREMENSKEM PORTALU

Vremenski portal zajema vremensko napoved za Slovenijo in posamezne regije. Na portalu so podani podatki o vremenu, minimalni in maksimalni dnevni temperaturi, smeri in hitrosti vetra in tlaku. Preverite lahko tudi vremenska opozorila, radarske in satelitske slike in pa tudi biovremensko prognozo. V kolikor si boste ogledali 5 dnevno vremensko napoved po regijah, je pri večini regij dodana tudi spletna kamera. Portal je pripravljen z namenom da nikdar nebi ostali v hudem nalivu brez dežnika, ali ob hudem sneženju nepripravljeni obtičali na cesti. Da vas vreme ne bo nikoli presenetilo.

OGLASI

VREMENSKA OPOZORILA SLOVENIJA

opozorilo slovenija danes

OGLAŠEVANJE