VREMENSKA NAPOVED ŽIRI

5 DNEVNA VREMENSKA NAPOVED - VREME ŽIRI

Četrtek
21.11.2019
vreme simbol
N/P
Dopoldan
7
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra1.3m/s
Petek
22.11.2019
vreme simbol
6
Dopoldan
11
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.9m/s
Sobota
23.11.2019
vreme simbol
7
Dopoldan
9
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra0.7m/s
Nedelja
24.11.2019
vreme simbol
7
Dopoldan
12
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra1.8m/s
Ponedeljek
25.11.2019
vreme simbol
7
Dopoldan
10
Popoldan
veter simbol
Hitrost vetra1.4m/s

SPLETNE KAMERE ŽIRI

Oglasi

ŽIRI

Žiri - Trebija: R1-210, Gorenja vas vir:Webcams

VREME ŽIRI - vremenska napoved v besedi

Vremenska napoved - ŽIRI

ŽIRI : vremenska napoved danes:

Vreme bo danes popoldan oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 7°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 1.3 m/s.

Vreme bo danes v večernem času megleno . Padlo bo do 0.1 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 7°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 1.1 m/s.

ŽIRI : vremenska napoved jutri:

Vreme bo jutri v jutranje času oblačno . Padlo bo do 0.1 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 6°C. Pihal bo zahodni veter s hitrostjo 0.8 m/s.

Vreme bo jutri dopoldan pretežno oblačno . Temperature se bodo gibale okoli 8°C. Pihal bo jugo zahodni veter s hitrostjo 0.5 m/s.

Vreme bo jutri popoldan oblačno in dež . Padlo bo do 1.4 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 11°C. Pihal bo jugo vzhodni veter s hitrostjo 0.9 m/s.

Vreme bo jutri večernem času oblačno in dež . Padlo bo do 1.5 mm padavin. Temperature se bodo gibale okoli 8°C. Pihal bo vzhodni veter s hitrostjo 1.1 m/s.

ŽIRI : obeti:

V soboto bo oblačno in dež. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 7°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 9°C.

V nedeljo bo pretežno jasno. Jutranje temperature se bodo gibale okoli 7°C, čez dan pa se bo temperatura dvignile na 12°C.

VREMENSKA NAPOVED ZA KRAJE PO REGIJAH

O vremenskem portalu za lokacijo ŽIRI

Stran prikazuje 5 dnevno vremensko napoved za lokacijo ŽIRI. Na strani najdete slikovno napoved vremena, najnižje in najvišje dnevne temperature, smer in hitrost vetra. Prav tako je napoved napisana v besedi za danes in jutri in obeti. Prav tako so dodane spletne kamere za takojšen ogled stanja vremena za lokacijo ŽIRI. Portal je pripravljen z namenom da nikdar nebi ostali v hudem nalivu brez dežnika, ali ob hudem sneženju nepripravljeni obtičali na cesti. Da vas vreme ne bo nikoli presenetilo.

OGLASI

VREMENSKA OPOZORILA SLOVENIJA

opozorilo slovenija danes

OGLAŠEVANJE